Actief Offensief strategie

lettergrootte

Uitleg strategie

In 1998 begon Cees Smit in een wisselende samenstelling van collega columnisten, volledig transparant een modelportefeuille. Deze transparantie werd gegeven eerst via een fax service en later via internet. Op IEX.nl begon hij als pionier met openbare portefeuille de Polder portefeuille welke na het vertrek van M. Kraland bij IEX omgedoopt werd tot de Lage Landen portefeuille. Door het openbaar delen van al de aan en verkopen is er een historie van meer dan 20 jaar ontstaan. De strategie is na een extreem winstgevend jaar in 2008 overgegaan in een beleggersgiro en daarna in een fondsstructuur, het Actief Offensief fonds, ondanks ook periodes van underperformance is de gevoerde strategie op lange termijn extreem succesvol is gebleken. De portefeuille is zeer actief en soms trendmatig en vaak contrair ingericht. Er wordt naast de aandelenposities, slim gebruik gemaakt van derivaten waardoor er ook in dalende markten positieve resultaten gemaakt kunnen worden.

De portefeuille heeft ondanks dat er veelvuldig bescherming genomen wordt per definitie door het gebruik van derivaten een offensief karakter.

 

       
Categorieën  Regio spreiding Kosten   Risicoprofiel Minimale inleg 
 Aandelen
Obligaties
Goud
Hedge funds
Europa
USA
Azië
1,0% beheerkosten
exclusief BTW per jaar* 
 Offensief profiel € 100.000 

*De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld omvang van vermogen. Vraag voor een volledige kostenberekening een portefeuille voorstel aan. 

Portefeuille voorstel

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur