Zelf Beleggen bij Today’s Brokers

Alle belangrijke markten wereldwijd direct in één app beschikbaar

Bepaal zelf waar en hoe u wilt beleggen! Today’s Brokers biedt eindeloze mogelijkheden om wereldwijd te handelen in aandelen, beleggingsfondsen, ETFs, obligaties, opties, futures, en alle belangrijke valuta’s. Indien gewenst en geschikt op basis van uw kennis en ervaring kan er ook met Margin worden gehandeld in populaire liquide financiele producten zoals bijvoorbeeld de S&P mini futures, EuroStoxx50- en AEX index opties of alle aandelen opties in Europa of de US.

Onze dienstverlening wat betreft zelf beleggen gaat verder dan enkel daadwerkelijk ’zelf beleggen’. U kunt zowel als ervaren belegger, maar ook als beginnende belegger zelf-beleggen bij Today’s Brokers. Op basis van uw kennis en ervaring bepalen we welke producten voor u geschikt zijn om zelf te kunnen handelen. Ook als u zelf graag de touwtjes in handen wilt houden, bieden wij graag onze kennis aan door middel van: sparren met professionals, handelscursussen, ’trade ideas’, columns van analisten (beheerders), webinars en seminars.

Today’s Brokers

Today’s Brokers startte in 2003 als eerste in Nederland met het platform van Interactive Brokers en is dus een vertrouwde en bekende naam in de Brokersector. Today’s Brokers ging als eerste met service, expertise en prijs de strijd aan met toenmalig gevestigde partijen als Alex en Binck. Ook was Today’s Brokers de eerste in de Systemtrading-markt waar orders automatisch uitgevoerd werden. In 2016 stapte de toenmalige Today’s Groep tijdelijk uit de Brokermarkt om zich te focussen op andere activiteiten. De brokermarkt leek op dat moment verzadigd met de komt van ’zero cost’ brokers, maar niets was minder waar. Beleggers bleven behoefte hebben aan partijen die service hoog in het vaandel hebben en gewoon bereikbaar zijn zonder lange wachttijden en ingewikkelde menu’s voor hun cliënten. Daarom besloten wij na de fusie van Today’s vermogensbeheer met de Broker van MIJN Effecten, als Today’s Group B.V. om ook weer actief te worden in de Retail-brokermarkt. Today’s Brokers kan hierdoor zijn reeds opgebouwde reputatie voortzetten in een hernieuwende beleving.

Derivaten Expertise & Persoonlijk Contact

Naast excellente technologie geloven wij in persoonlijk contact. Actieve klanten kunnen bij de grootbanken niet meer rekenen op persoonlijke service. Bij Today’s Brokers heeft u direct contact met uw eigen optiespecialist, welke ten allen tijde klaar staat voor uw vragen en voor u te dienen als klankbord. Naast persoonlijk contact is er Expertise met de hoofdletter E. Ons team bestaat uit professionals, welke elk hun sporen hebben verdiend op de financiële markten en worden ingezet in hun eigen kracht, om zo voor u een optimale dienst aan te kunnen bieden. Ook bieden wij een service aan voor grotere portefeuilles dat orders telefonisch kunnen worden doorgegeven.

Open een rekening en wordt net zo enthousiast als de rest van onze cliënten.

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!