Duurzaamheid bij Today's Group

lettergrootte

 

Duurzaam en ESG beleggen?

Een veel gehoord motto is: Beleg duurzaam in ESG gescreende kwaliteitsaandelen. Voor wie het niet weet, ESG is de afkorting van: Environmental, Social and Governance. ESG staat synoniem voor Duurzaam Beleggen. Bij ESG houdt je als belegger rekening met de milieu effecten en de maatschappelijke effecten (Environmental). Daarnaast neem je ook de sociale aspecten mee (Social), zoals werkomstandigheden bij leveranciers, hoe staat de onderneming in de maatschappij etc. En ten slotte neem je mee hoe het desbetreffende bedrijf organisatorisch en strategisch haar zaken voor elkaar heeft (Governance). Dit is een complex geheel van factoren. Om dit enigszins werkzaam en minder complex te maken hebben research partijen een system van ESG-scores gedefinieerd. Ieder bedrijf wordt beoordeeld op alle eerder genoemde vlakken, waarna een rapportcijfer wordt vastgesteld. 

Nu kun je de keuze voor duurzame investeringen laten bepalen door:

  • Uitsluiting,  sluit bedrijven en sectoren uit die niet overeenkomen met de eigen duurzame waarden
  • Integratie van Milieu, Sociale en Corporate Governance, dus het stellen van eisen aan de ondernemingen waarin wordt geïnvesteerd.
  • Impact: investeer met de bedoeling om meetbare impact te genereren.

 

 Deskundigheid Professioneel  ESG betaalt driedubbel

Wilt u een verschil maken in de wereld door te investeren? Duurzaam impactbeleggen is een doeltreffende manier om positieve sociale en ecologische veranderingen te beinvloeden . 

Today's maakt voor haar ESG beleid gebruik van Experts binnen en buiten de organisatie.  ESG en kwaliteit betaalt driedubbel uit, door mooie rendementen, lagere risico's en positief maatschappelijk rendement.

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur