ESG strategie

lettergrootte

ESG strategie (Duurzaam)

Strategie

Today’s Group is ook gespecialiseerd in duurzaam beleggen. Beleggen in kwaliteitsaandelen van gerenommeerde duurzame ondernemingen wereldwijd. Heel transparant, u weet waarin u investeert en wij vertellen u ook waarom. Alleen de ondernemingen die excelleren op het gebied van ESG, milieu, sociaal en governance, komen in aanmerking voor deze strategie.

Ons beleid focust zich op ondernemingen die oplossingen leveren voor maatschappelijke en klimatologische problemen. Nieuwe technologieën zoals Artificiële Intelligentie, Cloud en Robotica spelen daarin een belangrijke rol. De exponentiele groei van technologische innovaties gaat onverminderd door: duurzame energie, 3D-printing, Robots. Big data, Internet of Things,
Ondernemingen die actief inspelen op CO2 reductie, recycling, duurzame productieketens, nieuwe innovaties en daarnaast een goed sociaal beleid voeren, dat zijn de ondernemingen die binnen de Global Quality ESG Strategie te vinden zijn.

Wij laten u graag zien dat een duurzame  ‘maatwerk’ portefeuille niet duur hoeft te zijn. ESG en kwaliteit dat betaalt driedubbel uit. Ten eerste een rendement van 35,6% in 2019, vervolgens zijn de risico’s, zoals reputatie en sociaal risico lager en als derde, het positieve maatschappelijke rendement voor een betere wereld.

Kortom, duurzaam beleggen rendeert en heeft nog een hele gezonde toekomst voor zich!

       
Categorieën  Regio spreiding Kosten   Risicoprofiel Minimale inleg 
 Aandelen
Obligaties
Vastgoed

Europa
USA
 Azië

Vanaf 0,7% 
exclusief BTW
per jaar*
 
 Neutraal
Offensief
Zeer Offensief
€ 150.000 

*De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld omvang van vermogen. Vraag voor een volledige kostenberekening een portefeuille voorstel aan. 

Portefeuille voorstel

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur