Kern portefeuille (EFT’s) en Manager selectie strategie

lettergrootte

Uitleg strategie

Today’s Group is een fusiepartij en daarmee hebben we conform de specialiteiten van de verschillende fusiepartners een aantal populaire portefeuille strategieën samengevoegd om zo het meest optimale resultaat voor onze cliënten te behalen.

Zo hebben we de Kern portefeuille die passief ingevuld werd met dagelijks goed verhandelbare index-fonden (ETF’s) en de actief gemanagede beleggingsfondsen strategie (De Manager selectie) samengevoegd tot een nieuwe actieve portefeuille.

Wij zijn van mening, dat is onderbouwd met de historische rendementen, dat investeringen in sommige Assetklassen en in sommige regio’s (werelddelen) beter kan via een actieve manager (beleggingsfonds). Wij zien daar dus toegevoegde waarde van gespecialiseerde regio managers en een actieve benadering in bepaalde Assetklasse.

Volgens onze visie hebben wij  zo het beste van twee beleggingswerelden samengevoegd tot een efficiënte actieve portefeuille, een mix van ETF’s en actieve beleggingsfondsen.

       
Categorieën  Regio spreiding Kosten   Risicoprofiel Minimale inleg 
 Aandelen
Obligaties
Grondstoffen
Vastgoed
Europa
USA
Azië
Global 
 1,0% beheerkosten
exclusief BTW per jaar*
Deze strategie bieden wij aan
in vijf risicoprofielen van

zeer defensief tot zeer offensief. 
 € 100.000

*De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld omvang van vermogen. Vraag voor een volledige kostenberekening een portefeuille voorstel aan. 

Portefeuille voorstel

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!
Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur