Maatwerk & Wealth Management

lettergrootte

Voor de grote vermogens

Persoonlijk

Voor klanten die een voorkeur hebben voor een specifiek risico of een persoonlijke rendementsvoorstelling willen bijvoorbeeld met beperkte koersschommelingen op middellange termijn. Voor hen is een op maat gemaakte invulling.
Op basis van uw specifieke doelen en wensen structureren wij de (toekomstige) inkomensstromen en bepalen wij in hoeverre specifieke risico’s worden afgedekt door eventueel gebruik te maken van derivaten.
Uw maatwerk portefeuille bij Today’s is een portefeuille gebaseerd op uw persoonlijke wensen en doelen en kan daarom afwijken van de standaard resultaten. Wanneer u kiest voor Today’s Maatwerk zullen we periodiek zorgvuldig uw wensen en doelen met u vaststellen, waardoor wijzigingen van de standaard ontstaan en er helemaal voor u persoonlijk gewerkt wordt.

Today's Wealth Management

Wealth Management is onze dienstverlening voor het topsegment. Hierbij wordt de cliënt geholpen met een combinatie van uiteenlopende financiële diensten zoals financiële planning, vermogensbeheer, vermogensregie, fiscale advisering, e.d.

aanpassen koers

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur