Denk aan de grote S!

Met de grote S bedoelen wij natuurlijk de S van spreiding binnen uw portefeuille.

Op een vrij hoge plek binnen de gouden regels voor beleggen staat de spreiding van de beleggingen. Aangezien beleggen een dynamisch proces is, is het vaak niet verstandig om alles in één fonds of aandeel te beleggen. Spreiding is essentieel, de uitslagen worden minder en het maakt de portefeuille minder kwetsbaar. Het is het belangrijk om uw eigen financiële plan en situatie regelmatig te evalueren en hierbij dus ook de situatie op de financiële markten en uw beleggingsportefeuille.

De andere grote S die hierbij aansluit is Switchen. Bij For Tomorrow kunt u binnen de portefeuilles onbeperkt en gratis switchen tussen de verschillende fondsen. Zo kunt u dus indien noodzakelijk de spreiding binnen de portefeuille aanpassen aan de ontwikkelingen op zowel persoonlijk gebied , als de actuele situatie op de financiële markten. Binnen de vijf For Tomorrow “beheerd beleggen” profielportefeuilles is deze spreiding al aanwezig over de vijf For Tomorrow fondsen.

For Tomorrow geeft u door maandelijkse factsheets, nieuwsbrieven en nieuws op de website een actueel overzicht van onze visie op de markt en de te verwachten richting van de markt. Wij kunnen u echter geen rechtstreeks advies geven. Mocht u daar behoefte aan hebben dan kunt u contact opnemen met uw financieel adviseur. Mocht u deze niet hebben dan kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijk en deskundig adviseur bij u in de buurt.

Deel dit bericht: