Fonds update augustus (Actief Offensief)

lettergrootte
De maand augustus is normaal een vakantiemaand die rustig verloopt. Dit jaar was er door de Euro-dollar beweging, een bijeenkomst van centrale bankiers en de Noord-Koreanen de nodige beweging.  De AEX corrigeerde van een top van ruwweg 535 naar een laagtepunt van bijna 505. Omdat het Actief Offensief al langer short posities heeft uitstaan was augustus een positieve maand voor het fonds van 1,5 procent.

Ondanks de daling liep de volatility nauwelijks op en dus was er nog geen effect van onze volatility long positie. Wel deed goud het, vanwege de onzekerheid, goed en zorgde het voor een positieve waarde toevoeging.

Het fonds is, nu er officiële verkoopsignalen in onze geregistreerde indicatoren zijn, ook voor de komende maanden omlaag gericht. We doen dit met futures en put-opties en zullen onze stoploss niveaus scherp monitoren.

Naast onze short posities zijn er ook aandelen die we long zitten en waar we een herstel verwachten. Zo hebben we een long in APRN ofwel Blue Apron Holdings. Dit bedrijf handelt nu op de beurs tussen de vijf en zes dollar. Het kwam recent naar de beurs, waarbij de eerste IPO prijsindicatie tussen de 15 en de 17 dollar was en het aandeel uiteindelijk op 10 USD naar de beurs ging. In het Actief Offensief speculeren we op een herstel in dit aandeel.

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur