Nieuwsupdate: Verhuizingen kantoren

Met genoegen kondigen we aan dat per 3 mei 2021 ons nieuwe kantoor in Hilversum in gebruik genomen gaat worden. We betrekken een mooi en zeer functioneel kantoor aan de Oude Enghweg 2 in Hilversum.

Ons nieuwe kantoor biedt ons de faciliteiten om u optimaal te kunnen bedienen. Met het oog op onze ambitie voor een duurzame bedrijfsvoering en de uitbouw van Wealth management, hebben we bewust gekozen voor een pand dat voorzien is van verduurzamingselementen zoals zonnepanelen en multi-functioneel gebruik van ruimtes door verschillende bedrijven die elkaar ook verder kunnen ondersteunen.

 

Met het versterken van onze dienstverlening aan u door het samenvoegen van vier vermogensbeheerders de afgelopen twee jaar in één bedrijf, is dit een bekroning op een succesvol samengaan en laatste fase  van onze integratieprocessen. Vanuit onze nieuwe locatie kunnen we al onze operationele onderdelen bundelen op één centrale plek en hebben we een schitterende locatie om u centraal in Nederland te mogen ontvangen.

 

Ons kantoor aan de Gorslaan in Purmerend is gesloten en na 10 mooie jaren verplaatst naar een kleiner sales kantoor aan de Toscane 13. Ons huidige kantoor in Hilversum, aan de Emmastraat 54, sluit eind mei 2021. Alle collega’s zijn dan werkzaam vanuit het nieuwe kantoor aan de Oude Enghweg 2, dan wel vanuit het kantoor aan de Frankenstraat 26 te Den Haag.

 

Vanaf 3 mei 2021 bent u op afspraak van harte welkom op ons nieuwe hoofdkantoor:

Today’s Group B.V.

Oude Enghweg 2

1217 JC Hilversum

Alle telefoonnummers, e-mailadressen en faxnummers blijven ongewijzigd. Ons huidige kantoor in Den Haag blijft op hetzelfde adres. Zodra de Corona maatregelen het weer toelaten hopen we u van harte welkom te heten bij een officiële opening van ons nieuwe kantoor in Hilversum met een update over de markten, de macro economische factoren en onze visie op de komende tijd.

 

We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Today’s Group B.V.

 

 

Deel dit bericht: