Persbericht: Twents Effectenhuis Verbonden agent Today’s

De Today’s Group is verheugd dat het Twents effectenhuis met ingang van 1 december 2021 zich verbind aan Today’s als verbonden agent. Met deze samenwerking krijgt Today’s Group twee professionals erbij en wordt zo uitstekend vertegenwoordigd in dit belangrijke gebied.

Het Twents effectenkantoor wordt geleid door de heer Gerben Peddemors en Eric Senger. Beide heren hebben een zeer lange ervaring in het beleggingsvak. Na hun start in 2017 hebben ze nu gekozen om verder te gaan met de Today’s Group om zo hun groei verder te faciliteren. Als verbonden agent zal het Twents effectenhuis onder de eigen handelsnaam de dienstverlening onder verantwoordelijkheid van de Today’s Group verder uitbouwen in het oosten van Nederland.

Gerben Peddemors geeft daarbij aan dat zij met het Twents effectenhuis zochten naar een flexibele specialist om ons te kunnen focussen op rendement voor onze klanten in Twente”

De samenwerking past in de ambitie die de Today’s Group heeft om zijn landelijke dekking verder uit te bouwen. Naast kantoor in Hilversum heeft de Group ook een kantoor in Den Haag en een sales office in Purmerend. De Today’s Group zal blijven zich blijven inzetten voor een persoonlijke dienstverlening vanuit de partner structuur. Dit betekent dat we een langdurige relatie opbouwen met onze cliënten en een onderscheidende dienstverlening centraal stellen.

De Today’s Group heeft naast vermogensbeheer, brokerage (Retail en Wholesale) ook een regie functie. Hierbij zetten we onze deskundigheid in op het gebied van verschillende asset classes maar ook specifieke kennis van de diverse markten.

Persbericht Today’s Group datum 1 december 2021

http://twentseffectenhuis.nl/

Locatie en postadres:
Echelpoelweg 12A
7595 KA WEERSELO

Deel dit bericht: