Uitgelichte vraag: Hoe pas ik mijn fondsverdeling aan in MijnForTomorrow?

In uw eigen persoonlijke MijnForTomorrow portaal kunt u een groot aantal zaken zelf regelen. In dit kader willen wij u graag toelichten hoe u de portefeuille en de fondsverdeling online kunt aanpassen. Deze aanpassingen worden dan op de eerstvolgende handelsdag (eerste beursdag van de maand) uitgevoerd.

De fondsen van For Tomorrow worden actief beheerd door ervaren fondsmanagers. De meeste klanten kiezen voor een profielportefeuille. U belegt dan met een profiel dat bij uw huidige situatie past. De profielportefeuilles worden actief beheerd en aanpassen van de portefeuille is dan ook niet strikt noodzakelijk.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er toch een verandering noodzakelijk of wenselijk is. Dit kunt u eenvoudig zelf online regelen in uw MijnForTomorrowportaal. In een paar stappen is dat simpel en zonder kosten te geregeld.

U gaat eerst naar www.fortomorrow.nl. Vervolgens logt u in bij MijnForTomorrow. U komt dan online in uw eigen portefeuille. In de balk heeft u een aantal keuzes. In dit geval gaat u naar het derde tabje “Opdrachten”. Als u met uw muis hierop gaat staan verschijnt er een schermpje wat openklapt. Vervolgens klikt u op de tweede regel “Aanpassen fondsverdeling”.

Er verschijnt nu een nieuw scherm met een overzicht van uw huidige portefeuille en de huidige verdeling in de verschillende fondsen. Bij het vakje opbouw portefeuille moet staan “Vrije keuze”.

In de tabel kunt u de verschillende fondsen afzonderlijk in procenten veranderen. Verdeling moet totaal altijd 100% procent zijn. Vervolgens klikt u op de blauwe button “Verder”. U komt dan in het scherm met een overzicht van de nieuwe samenstelling en de huidige samenstelling in procenten.

Onderaan het scherm staan een aantal buttons. U kunt hier twee keuzes maken. Bij de derde keuze button “Bevestigen” worden alleen de toekomstige of maandelijkse stortingen belegd.

Wilt u ook de huidige portefeuille aanpassen? Dan kiest u voor de vierde button “Bevestigen en aanpassen huidige portefeuille”

De verandering en nieuwe samenstelling van de portefeuille wordt dan uitgevoerd op de eerstvolgende handelsmogelijkheid; de eerste handelsdag van de maand.

Deel dit bericht: