Value8 neemt meerderheidsbelang in For Tomorrow

lettergrootte
Vanochtend is door Value8 NV, genoteerd aan Euronext Amsterdam en opgenomen in de AScX-index, bekend gemaakt dat zij 51 procent heeft verworven in vermogensbeheerder Today's Vermogensbeheer en aanbieder van beleggingsfondsen For Tomorrow.  De overige aandelen van Today's Vermogensbeheer en For Tomorrow zijn in handen van oprichter en directeur Cees Smit. Beide activiteiten hebben een vergunning van De Nederlandse Bank en de AFM. De toezichthouders hebben inmiddels hun goedkeuring gegeven voor beide deelnemers.

Deze stap versterkt het fundament onder de toekomstplannen van online aanbieder For Tomorrow en Today's Vermogensbeheer en biedt ruimte voor verdere investeringen. De focus van beide bedrijven ligt op betaalbare vermogensopbouw, zowel in de vorm van vermogensbeheer als via beleggingsfondsen. For Tomorrow en Today's Vermogensbeheer willen actief inspelen op belangrijke trends in deze sector, namelijk:

  • De zeer lage rente en daarmee verband houdend de toenemende vraag naar alternatieven
  • De toenemende noodzaak om aanvullend te beleggen voor pensioen
  • De hogere transparantie-eisen
  • De consolidatie onder kleine vermogensbeheerders door het wegvallen van retourprovisies

For Tomorrow biedt een vijftal slimme fondsen en zorgvuldig gekozen profielportefeuilles aan voor iedere belegger en onderscheidt zich door haar actieve marktbenadering.

Cees Smit: "Door de lage kosten en door zich niet vast te leggen aan het volgen van een index, kunnen onze ervaren fundmanagers zorgen voor een out-performance op de concurrentie. Door de actieve benadering en dus het inspelen op kansen in de verschillende financiële markten, kunnen er zelfs in neergaande markten positieve rendementen behaald worden."

 

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur