Wakeboardster Sanne Meijer is back!

lettergrootte

De door For Tomorrow gesponsorde Wakeboardster Sanne Meijer is back en hoe! Na een ernstige schouderblessure is de 19-jarige kanjer weer zes keer per week aan het trainen, want in juni staat er alweer een wedstrijd gepland in Slowakije. En ook Mexico staat op de planning dit jaar, waar Sanne haar wereldkampioentitel moet verdedigen. Een mooi momentje om even met haar bij te praten!

Op haar verjaardag belden we met Sanne. Enthousiast vertelt ze dat haar vriendinnen het klaslokaal hadden versierd. En er was ook nog taart! Ja, u leest het goed; klaslokaal, inderdaad. Want naast zes keer per week trainen en wereldkampioen zijn, studeert Sanne ook nog even Commerciële Economie. Moeder Sylvia is zo trots als een pauw; “M’n mond valt er gewoon van open. Dat dat kind uit mij is gekomen. Af en toe proberen we haar wel af te remmen. Niet dat dat lukt.” lacht ze.

Als we Sanne vragen in welke landen ze allemaal is geweest voor haar wedstrijden vraagt ze; “Alle landen?! Wacht even dan loop ik even naar mijn kamer. Daar heb ik een wereldkaart hangen.” Haar hoogtepunten waren zonder meer de Filipijnen, Mexico en China. Vooral de Filipijnen waren geweldig. Sylvia vertelt trots dat Sanne daar voor de eerste keer Wereldkampioen in de categorie ‘Girls’ is geworden, maar Sanne zelf is vooral onder de indruk van het land;  “De mensen daar hebben niks, ze leven er bij wijze van spreken onder een brug. Dat doet je toch beseffen dat je blij mag zijn met wat je hebt.”

Als we het YouTube en Instagram account van Sanne zien, worden we toch wel een beetje jaloers. Doen wat je leuk vindt én ook nog eens de hele wereld afreizen! “Dat is gelukkig mogelijk dankzij mijn sponsors en ik probeer ook altijd wedstrijden uit te zoeken waar geld mee te verdienen valt. Met het prijzengeld financier ik dan weer mijn volgende reis.” vertelt ze.  Sylvia vindt het heel belangrijk dat Sanne ook wat geld opzij kan zetten. “Wij betalen de tickets altijd. Maar dan gaan we zelf ook mee natuurlijk!” Zelf vindt ze “geld een noodzakelijk kwaad” en leeft bij de dag, maar ze heeft dan ook de luxe dat dat kan. Ze probeert Sanne echter wel bij te brengen dat de lange termijn ook belangrijk is. Sanne zet dan ook met regelmaat geld op haar spaarrekening. En beleggen?  “Daar moet ik me nog even verdiepen” lacht Sanne.

Op de hoogte van Sanne blijven? Volg haar op YouTube en Instagram!

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur