Cees Smit

tdceessmit

Commercieel Directeur

In 1986 is Cees Smit gestart in de effectenhandel bij ABN Amro en heeft daarmee meer 35 jaar ervaring in de financiële sector. Als product specialist was Cees Smit werkzaam bij diverse groot banken: Rabo Securities, MeesPierson, Labouchere (Kempen-Dexia) en heeft hij aan de wieg gestaan van meerdere productinnovaties (special products). Hij heeft zich in die jaren ontwikkelt tot specialist in derivaten. Hij is in 2000 als ondernemer gestart en in 2001 de oprichter geweest van Today’s Brokers, Today’s Beheer en later Fondsenbedrijf For Tomorrow.

Daarnaast heeft Cees vele publicaties op zijn naam in diverse beleggingsbladen en websites. Hij is bij een groot publiek bekend van IEX.nl waar hij onder een pseudoniem Frank van Dongen vele column publiceerde. In 2019 heeft hij zijn vermogensbeheer bedrijf gefuseerd met Mijn Effecten en Fountain Capital. Een jaar later heeft ook Vladeracken zich tot deze groep gevoegd en gezamenlijk zijn ze onder de Today’s Group naam verder gegaan.

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!