Daniel Heezius

Daniel (1)

Senior Adviseur & Broker

Daniel startte zijn loopbaan in 2001 op de Back Office van Eduard de Graaff. Vanuit de Back Office maakte hij een jaar later de overstap naar trading desk voor converteerbare obligaties. In de jaren die volgde leerde hij het vak van broker en liquidity provider. Begin 2003 versterkte Daniel de optiedesk van Marcel Rietveld bij Eduard de Graaff.

In 2004 bouwde Daniel samen met Marcel Rietveld aan een zeer succesvolle derivatenafdeling binnen Rabo Securities. Op 1 januari 2008 maakte Daniel de overstap naar DCM Brokers, nu het huidige Today's Group. Daniel heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring opgebouwd in het effecten en derivaten vak. Zijn werk bestaat bij Today's Group uit het onderhouden van contacten met professionele tegenpartijen en retail cliënten. Tevens voert hij de orders uit via onze eigen systemen, waarmee Today's Group over de hele wereld handelt. Daarnaast is Daniel samen met Bert één van de vaste aanspreekpunten binnen Today's Group voor de Advies- en Execution Only klanten.

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!