Frank Ammerlaan

tdfrankammerlaan

CEO

Als Algemeen Directeur is Frank verantwoordelijk voor de Administratieve Organisatie, Finance & Control en het aanspreekpunt voor alle toezichthouders, custodians en branche organisaties. Frank is sinds 2017 werkzaam bij Today's Group en haar juridische voorgangers.

Hiervoor was Frank ruim 17 jaar werkzaam in verschillende nationale en internationale management functies bij de Effectenbeurzen en Derivatenbeurzen van Amsterdam, Brussel, Parijs en Lissabon, het huidige Euronext. Frank heeft zeer gedegen kennis van de procesketen, de verhandelbare producten, nationale en internationale marktpartijen en kennis van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot wet- en regelgeving in de effecten/derivaten branche. Het beurzenlandschap heeft voor hem géén geheimen en Frank volgt de innovaties op de voet en probeert deze voor de klanten van Today's Group om te zetten in extra mogelijkheden om hun vermogen beheerst te laten groeien.

 

linkedin.com/in/frankammerlaan

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!