Gijsbrecht van Dommelen

PIX_1282 Gijsbrecht

Directeur Compliance & Riskmanagement

Gijsbrecht was in  1998 de oprichter en algemeen directeur van Vladeracken Vermogensbeheer.  Gijsbrecht werkt in de basis met in eigen beheer ontwikkelde beleggingsmodellen, waarbij de genomen risico’s vooraf en systematisch worden bepaald alsmede het rendement dat wordt beoogd. Per 1 oktober 2020 is Vladeracken Vermogensbeheer samengegaan met de Today’s Group. Onder deze vlag worden de succes modellen van Vladeracken Vermogensbeheer voortgezet en neemt Gijsbrecht de technische invulling van het portfoliomanagement op zich. Daarnaast draagt Gijsbrecht draagt binnen Today's Group de eindverantwoordelijkheid voor Compliance & Risk.

Gijsbrecht van Dommelen is econometrist en ontving zijn opleiding in Tilburg aan de Universiteit Brabant en zette deze voort aan de Harvard University in Boston en aan New York University. Hij is sinds 1986 werkzaam als financieel analist, beleggingsadviseur en vermogensbeheerder bij diverse financiële instellingen, zoals onder andere Fidelity in Boston, Drexel Burnham in New York en MeesPierson in Den Haag.

Gijsbrecht is geregistreerd bij de VBA (Vereniging van Beleggingsanalisten). Als freelance journalist publiceert hij al jarenlang in financiële tijdschriften en op internetfora en de eigen website. Tevens is hij oprichter en redacteur van de Technische belegger.

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!