Marcel Rietveld

PIX_1317 marcel

Directeur Wholesale brokerage & New business

In zijn rol als Director Wholesale brokerage & New Business is Marcel verantwoordelijk voor de front- en back office van Today's Group. Marcel is aanspreekpunt voor de B2B dienstverlening van Today's Group. .

Marcel was elf jaar lang werkzaam op de Amsterdamse optiebeursvloer waar hij eerst werkte voor de beurs zelf en daarna als broker voor de ING Bank. In 2000 vertrok hij, nadat de eerste elektronische handel op de beurs had plaatsgevonden, naar het hoofdkantoor van ING Barings waar hij ervaring opdeed met het werken voor professionele tegenpartijen uit binnen – en buitenland.

Marcel zijn kennis en gedrevenheid bleef niet onopgemerkt zodat hij in 2001 de overstap maakte naar Eduard de Graaff, toen onderdeel van Staal Bankiers / Achmea. Hier werkte hij aan het opzetten van een derivatendesk voor professionele tegenpartijen. In 2004 werd Eduard de Graaff verkocht aan Rabo Securities. Marcel en het toenmalige broker team bouwde de afdeling verder uit met het bedienen van vermogende particulieren.

Het ondernemersbloed zorgde ervoor dat hij in 2007 besloot om een eigen bedrijf op te richten. Met behulp van een aantal relaties richtte Marcel eind 2007 DCM Brokers op. In vijftien jaar tijd heeft Marcel doormiddel van autonome groei, strategische overnames en nieuwe partnerships het toenmalige DCM brokers omgebouwd tot het huidige Today's Group. Gezien de tijdspanne die Marcel in de financiële markt aanwezig is mag je hem met recht een ‘oude rot in het vak’ noemen.

Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!