Over ons

Today’s Group

Today’s Group is ontstaan uit een samensmelting van vier branchegenoten; Mijn Effecten een gespecialiseerde commissionair in effecten, Today’s Vermogensbeheer gespecialiseerd in actieve vermogensbeheertechnieken, Fountain Capital Advisory gespecialiseerd in vermogensregie en duurzaam beleggen en Vladeracken een vermogensbeheerder gespecialiseerd in Vermogensregie en Wealth Management en werkt met eigen ontwikkelde beleggingsmodellen. 

Door het samengaan is er een breed en toegewijd team ontstaan, een echte partnerstructuur. Elke partner wordt in eigen kracht ingezet om zo de cliënt een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Juist door de mogelijkheid tot inzet van de brede specialisaties kan Today’s Group elke cliënt voorzien van de oplossing die optimaal bij de clënt past.

Visie

Beleggen is voor iedereen. Rendement behalen in alle soorten markten; dat is ons actieve doel. Niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande en langdurige zijwaartse markten. Dat doen wij op een veilige, transparante en innovatieve manier. Zo creëren we rust voor onze beleggers en behalen we samen het doel dat men voor ogen heeft.

Missie

Door ons bewust niet vast te leggen aan het volgen van een index (benchmark), kunnen we met een actieve benadering, flexibiliteit en opportunisme inspelen op kansen in de verschillende markten. De door ons beheerde strategieën hebben elk een eigen efficiënte beleggingsmethodiek en -wijze, om op die manier die doelstelling te behalen.

Veiligheid en bescherming

Today’s Group is een handelsnaam van Today’s Group B.V. voorheen MIJN Effecten B.V. en heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) alle benodigde vergunningen verkregen.

 

Partnerstructuur
Onze partnerstructuur waarborgt de continuïteit van onze activiteiten en aandacht voor onze cliënten. Als cliënt heeft u altijd toegang tot een van de partners die een zeer ruime kennis en ervaring heeft in de financiële wereld.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!