Onze aanpak

De Today’s Group Services en Strategie

De Today’s Group is een Commissionair in effecten en bestaat uit de onderdelen Vermogensbeheer, Vermogensadvies, Wealth Management, Vermogensregie, Execution Only en Professionele Brokerage dienstverlening. Today’s Group is een partnerstructuur waarbij expertise en jarenlange ervaring van de partners en het personeel in de financiële markten het fundament vormen voor een persoonlijke en gedreven dienstverlening naar onze klanten. De combinatie van onze brede kennis en gevarieerde dienstverleningsconcepten maakt ons een geschikte partner voor klanten die een breed servicepallet willen ontvangen.

Today’s Wealth Management, Vermogensbeheer & Regie

Wij verzorgen persoonlijk en onafhankelijk Beheer en Advies voor het vermogen van zowel particulieren als ondernemingen. Op basis van de specifieke situatie van u als cliënt, geeft Today’s Group invulling aan uw portefeuille. Wij stemmen ons actieve beleggingsbeleid af op uw risicobereidheid en streven ernaar om zo optimaal rendement te behalen. Today’s Group koppelt daarvoor fundamentele technische en kwantitatieve analyse aan een gezond marktgevoel. Een wel overwogen spreiding over verschillende belegging categorieën en het afdekken van risico’s wanneer nodig heeft de afgelopen jaren geleid tot uitstekende rendementen.

Wij beheren uw vermogen volgens het met u vastgestelde mandaat. Dit betekent dat we samen met u de fundamenten van de strategie binnen uw portefeuille bepalen. Periodiek toetsen we dit proces en vertalen wij uw wensen en doelen naar uw portefeuille of Strategie. Today’s Group staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Today’s Group  is een aan het Dutch Securities Institute (DSI) deelnemende instelling en onze Vermogensbeheerders en Wealth Managers zijn dan ook DSI geregistreerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Persoonlijk, Onafhankelijk en Professioneel

Bij elke aanpak van Today’s Group is uw financiële situatie en doelstelling de leidraad van de keuze. Het beheer van uw vermogen is een persoonlijke aangelegenheid (maatwerk). Het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde. Maak gerust eens afspraak met een van onze adviseurs. Today’s Group is een onafhankelijke vermogensbeheerder, niet gebonden aan een beleidsbepalende grootbank of aan een fondshuis. Zo kunnen we voor u altijd de producten kiezen die de marktsituatie optimaal benutten en kostenefficiënt zijn. Die onafhankelijkheid is voor u de garantie dat wij de ruimte hebben rationeel te handelen bij onverwachte of onlogische marktbewegingen en uw belang altijd vooropstellen.

 

Transparant en veilig

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Uw rekening die u bij ons opent, staat op uw eigen naam bij één van de bij ons aangesloten depotbanken. Today’s Group werkt hiervoor samen met Caceis Bank, Interactive Brokers en Saxo Bank als depotbanken. Today’s Group hanteert scherpe tarieven, levert een goede service en geeft transparante informatie. Via onze beveiligde website kunt u 24 uur per dag uw portefeuille(s) inzien. Wij monitoren de kredietwaardigheid van de depotbanken continue en over het algemeen worden uw effecten aangehouden bij een apart bewaarbedrijf zodat er met aandelen en obligaties nooit problemen kunnen zijn.

Today’s Group Maatwerk

Maatwerk Vermogensbeheer bieden wij aan vanaf een vrij belegbaar vermogen van € 250.000. Deze grens hanteren wij om uw kosten in relatieve zin zo laag mogelijk te kunnen houden. Als startpunt voor het voorstel vormen de uitgangspunten van de intake en de beleggingsvisie van Today’s Group. De portefeuille van de cliënt wordt vaak opgebouwd uit modules (strategieën). Today’s Group streeft naar een portefeuille die perfect aansluit bij uw profiel en is gebaseerd op lange termijn rendementsvooruitzichten en verwachte correlaties van de beleggingscategorieën en markten waarin wordt belegd. Hiervan kan, afhankelijk van de marktvooruitzichten binnen het voor de cliënt beschikbare risicobudget beperkt worden afgeweken.  Deze modulaire structuur maakt het mogelijk om op een consistente en efficiënte wijze maatwerk en actief management te combineren.

Wij voeren verschillende beleggingsstrategieën, zoals bijvoorbeeld: Global Quality ESG of onze speciale en uniek kwantitatieve modellen. Elke strategie heeft eigen beleid, stijl en kenmerken. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering door samen met u de juiste beleggingsstrategie te kiezen die geheel voldoet aan uw verwachtingen en wensen. Onze Wealth Managers lichten graag onze diverse strategieën toe in een persoonlijk gesprek.

Onze beheervergoeding is transparant en eerlijk. U betaalt voor actief vermogensbeheer een vaste vergoeding van standaard 1% per jaar (excl. btw) over uw gemiddelde vermogen. Naast de beheervergoedingen zijn brokerkosten alsmede de service kosten van de depotbank van toepassing op de rekening.

Today’s Group basis model

Today’s Group wil graag voor alle soorten cliënten een oplossing bieden om eenvoudig gedegen te kunnen beleggen. Dus ook voor minder vermogende cliënten, of cliënten die met wat minder start vermogen willen beginnen. Hiervoor is ons geautomatiseerd kwantitatief ETF-model IVAR een uitstekende tool om in beheer uw vermogen te laten managen. Ons IVAR model kiest geautomatiseerd op basis van uw risicoprofiel via kwantitatieve berekeningen uit onze selectie van 100 diverse breed gespreide ETFs (trackers) waarin uw vermogen wordt belegd. Instappen in dit model is al reeds mogelijk vanaf EUR 20.000. U betaalt voor ons IVAR model 0,80% per jaar (excl. btw) met een minimum van EUR 300,- in het eerste jaar. Naast de beheervergoedingen zijn brokerkosten alsmede de service kosten van de depotbank van toepassing op de rekening.

Today’s Brokers

Natuurlijk kunt u bij onze Execution Only dienstverlening Today’s Brokers ook zelf een portefeuille samenstellen van Aandelen,  ETF’s of beleggingsfondsen. De brokers van Today’s Group zijn gespecialiseerd in de optiemarkten van Europa en de Verenigde Staten en daarom is het voor zowel particulieren als ondernemingen mogelijk om derivatenhandel via hun rekening te laten verlopen.

 

Start Today! En wacht niet tot morgen.

Neem vandaag nog contact op met Today’s Group en bespreek uw mogelijkheden met één van onze collega’s. U kunt bellen naar 035 – 303 56 90  of mail naar vermogensbeheer@todaysgroup.nl