Quantmade beleggen

lettergrootte

Uitleg strategie

Quantmade beleggen is een specialistisch algoritmisch handels & investerings-model en biedt zes verschillende aandelenportefeuilles aan op basis van risicobereidheid en beleggingsuniversum (Nasdaq en S&P 100). In al deze zes modellen wordt belegd in de meest liquide aandelen van de S&P 100 en Nasdaq 100. De zes kwantitatieve portefeuilles verschillen in het beleggingsprofiel door de samenstelling van het beleggingsuniversum en de bellegingsmethode van het algoritme. Het algoritme analyseert de beweging van een aandeel op basis van de historische data en gebruikt de terugkerende patronen om tijdelijk een positie in te nemen. De historische resultaten geven een dergelijke strategie een duidelijk voordeel ten opzichte van de traditionele manier van beleggen. 

Voor wie geschikt?

Cliënten die op zoek zijn naar een optimalisering van hun beleggingsportefeuille en bescherming zoeken tegen grote negatieve uitslagen kunnen de quant strategieën een duidelijke rol spelen. Uitgaande van uw risicoprofiel en passendheid ten aanzien van onze dienstverlening kan belegd worden via een van onze quantmodellen. Wij richten de portefeuille op naam van de cliënt in en geven daarbij volledige transparantie over de ontwikkelingen van de portefeuille.

       
Categorieën  Regio spreiding Kosten   Risicoprofiel Minimale inleg 

 Aandelen


(Obligaties)


USA

1,0% 
exclusief BTW
per jaar* Offensief

€ 250.000 

*De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld omvang van vermogen. Vraag voor een volledige kostenberekening een portefeuille voorstel aan. 

Portefeuille voorstel

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!
Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur