Zelf beleggen met Today's Brokers

Bepaal zelf waar en hoe u wilt beleggen! Today’s Brokers biedt eindeloze mogelijkheden om wereldwijd te handelen. Maar ook kunt u, specifiek gericht op 1 markt of 1 product naar keuze actief met Margin handelen. Bijv. de S&P mini futures.

Onze dienstverlening wat betreft zelf beleggen gaat verder dan enkel daadwerkelijk ’zelf beleggen’. U kunt zowel als ervaren belegger, maar ook als beginnende belegger zelf-beleggen bij Today’s. Ook als u zelf graag de touwtjes in handen wilt houden, bieden wij graag onze kennis aan middels: sparren met professionals, handelscursussen, ’trade ideas’, columns van analisten (beheerders), webinars en seminars.

Today’s Brokers startte in 2003 als eerste in Nederland met het Interactive Brokersplatform en is dus een (oude) bekende naam in de Brokersector. Today’s Brokers ging als eerste met service, expertise en prijs de strijd aan met toenmalig gevestigde partijen als Alex en Binck. Ook waren wij de eerste in de Systemtrading-markt waar orders automatisch uitgevoerd werden. In 2016 stapte de toenmalige Today’s Groep tijdelijk uit de Brokermarkt om zich te focussen op andere activiteiten. De brokermarkt leek op dat moment verzadigd met de komt van ’zero cost’ brokers, maar niets was minder waar. Beleggers bleven behoefte hebben aan partijen die de service hoog in het vaandel hebben en gewoon bereikbaar zijn zonder grote wachttijden en menu’s voor hun cliënten. Daarom besloten wij na de fusie van Today’s vermogensbeheer BV met de Broker van MIJN Effecten, als Today’s Group B.V. om ook weer actief te worden in de Retail-brokermarkt. De oude naam Today’s Brokers kreeg zo een hernieuwende beleving.

Naast het ‘gewoon’ zelf beleggen waar de cliënt zelf bedenkt hoe wat en waar hij of zij wil beleggen, hebben we ook de mogelijkheid om ideeën van andere professionele beleggers te volgen in kopie-trading (dus volledig automatisch). Initieel kozen wij voor de vooruitstrevende en solide techniek van Finodex platform, later voegde we ook andere hier aan toe. Today’s Brokers biedt hiermee de mogelijkheid diverse systemen via haar platform volledig automatisch te volgen.

Naast excellente technologie geloven wij in persoonlijk contact. Dus bijv. direct contact met uw eigen optiespecialist, welke te allen tijde klaar staat voor vragen en voor u te dienen als klankbord. Naast persoonlijk contact is er Expertise met de hoofdletter E. Ons team bestaat uit professionals, welke elk hun sporen hebben verdiend op de financiële markten en welke wij elk in hun kracht zetten binnen ons bedrijf om zo voor u een optimale dienst aan te kunnen bieden.

Open een rekening en wordt net zo enthousiast als de rest van onze cliënten.

Voordelen toegelicht

Via Today´s krijgt u op een eenvoudige manier toegang tot het handelsplatform van Interactive Brokers (IB). De technologie achter dit platform is al bijna 50 jaar in ontwikkeling en dus proven technologie in alle marktsituaties. Deze technologie geeft beleggers wereldwijd een unieke voorsprong. IB behoort tot de grootste brokers ter wereld.

 • 24/7 online inzicht in uw portefeuille via app en platform u blijft op ieder gewenst moment geïnformeerd over uw posities, margins, saldo´s, e.d.
 • Lage brokerkosten
  Geen verborgen kosten (geen vaste kosten), u betaalt alleen voor bepaalde koersdata als u dat wilt.
 • U bepaald zelf of en hoe vaak en hoe groot u handelt, van ons hoeft u niets.
 • Geen bewaarloon
 • IB SmartRoutingSM zoekt de best mogelijke prijs op het moment van het uitvoeren van uw order. Anders dan andere “Routers“, stippelt het systeem dynamisch alle beurzen tegelijk af om voor uw order de beste prijs te krijgen.
  Ruim beleggingsassortiment inclusief Trackers, obligaties, beleggingsfondsen, etc.
 • Opleidingsmogelijkheden, geef u op.
 • Reeds instap (rekening openen) vanaf 5.000 euro
 • Voor en na beurs handel mogelijk in Amerikaanse aandelen
 • U kunt short op aandelen en dus niet alleen in stijgende beurzen een kans op rendement
 • Zeer veel producten verhandelbaar
 • Veel verschillende (optie) strategieën mogelijk
 • Ook bellen met orders mogelijk
Wij geloven dat beheer begint met een vertrouwensrelatie
Wij vinden dan ook persoonlijk contact heel belangrijk. Binnen vermogensbeheer heeft u altijd direct contact met uw eigen vermogensbeheerder.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!