Zelf beleggen met Today's Brokers

lettergrootte

U bepaalt zelf waar en hoe u in wilt beleggen. Today’s biedt hierin eindeloze mogelijkheden wereldwijd, maar ook specifiek gericht op een markt of product naar keuze.

Onze dienstverlening wat betreft zelf beleggen gaat verder dan enkel daadwerkelijk ’zelf beleggen’, u kunt zowel als ervaren belegger, maar ook als beginnende belegger zelf- beleggen bij Today’s. Ook als u zelf graag de touwtjes in handen wilt houden, bieden wij graag onze kennis aan middels: onze 'trade ideas', columns van analisten (beheerders), begrippenlijst, webinars en seminars. 

Today’s Brokers startte in 2003 als eerste in Nederland met het InterActive Brokersplatform en is dus een oude bekende naam in de Brokersector. Wij gingen als eerste met service, expertise en prijs de strijd aan met toenmalig gevestigde partijen als Alex en Binck. Ook waren wij de eerste in de Systemtrading-markt waar orders automatisch uitgevoerd werden. In 2016 stapte de toenmalige Today’s Groep tijdelijk uit de Brokermarkt om zich te focussen op andere activiteiten. De brokermarkt leek op dat moment verzadigd met de komt van ’zero cost’ brokers, maar niets was minder waar. Beleggers bleven gaan voor partijen die wel de service hoog in het vaandel hebben en gewoon bereikbaar zijn zonder grote wachttijden en menu's voor hun cliënten.   

Daarom besloten wij na de fusie van Today’s vermogensbeheer BV met de Broker(kant) van MIJN Effecten (Today's Group B.V.) om ook weer actief te worden in de Retail-brokermarkt. De oude naam Today’s Brokers kreeg zo een vernieuwende dienstbeleving.

Naast het 'gewoon' zelf beleggen, waar de cliënt zelf bedenkt hoe wat en waar hij of zij in wilt beleggen, hebben we ook de mogelijkheid om ideeën van andere professionele beleggers te volgen in kopie-trading (dus volledig automatisch).  Dus ook wij kozen voor de vooruitstrevende en solide techniek van Finodex platform. Today’s Brokers biedt hiermee de mogelijkheid alle systemen via haar platform volledig automatisch te volgen. 

Naast excellente technologie geloven wij in persoonlijk contact. Dus bijv. direct contact met uw eigen optiespecialist, welke te allen tijde klaar staat voor vragen en voor u te dienen als klankbord voor beslissingen. Naast persoonlijk contact is er Expertise met de hoofdletter E. Ons team bestaat uit professionals, welke elk hun sporen hebben verdiend op de financiële markten en welke wij elk in hun kracht zetten binnen ons bedrijf om zo voor u een optimale dienst aan te kunnen bieden.

Probeer ons en wordt net zo enthousiast als de rest van onze cliënten.

 Deskundige service Professionele tools  Lage tarieven

Met onze professionele broker helpdesk bent u verzekerd van de ultieme afhandeling van uw aandelen-, derivaten- en obligatie orders. Zij beschikken over geavanceerde trading systemen, waardoor wij u zelfs de meest gecompliceerde order types kunnen aanbieden. 

U heeft toegang tot het meest uitgebreide handelsplatform. Hierdoor kunt u gebruik maken van de eindeloze opties en mogelijkheden, wij kunnen u ook altijd begeleiden binnen het systeem. Onze broker staat voor maximale service tegen zo min mogelijke kosten. Wij vinden het erg belangrijk dat de kosten transparant en te allen tijde duidelijk voor u zijn.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur