Geen bewaarloon

Bij veel banken moet u nog bewaarloon betalen. Eigenlijk komt dit nog uit de tijd dat aandelen aan toonder (fysiek) waren. Er was dus in het verleden een fysiek aandelenbewijs wat gebruikt werd als eigendomsbewijs en wie het bezit kan zijn rechgten als aandeelhouder van de vennootschap laten gelden. In die tijd waren er dan ook veel werkzaamheden aan het bewaarbedrijf verbonden, zoals het bewaren in de kluis en het knippen en innen van coupons en dividenden, etc. Maar nu in het digitale tijdperk worden alle effecten in computers vastgelegd en verlopen veel betalings- en uitkeringsprocessen geheel geautomatiseerd. Today’s Broker berekend dan ook geen bewaarloon over de bij IB geadministreerde en bewaarde effecten. Dit kan een cliënt soms duizenden Euro's per jaar schelen in vergelijking tot andere depotbanken.

Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Beheer de klant bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke strategie heeft een eigen beleggingsfilosofie en past bij het gewenste risicoprofiel van de klant. 

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Beheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. 

Wij hechten veel waarde aan de relaties met de klanten en vinden daarom dat de strategie volledig bij hun situatie hoort te passen. Met onze modulaire beleggingsstructuur bieden wij een brede scala aan beleggingsstrategieën, maar ook bieden wij echt klassiek maatwerk aan.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur