Het handels platform

lettergrootte

Het Handels platform

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn er drie handelssystemen die onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Er is natuurlijk de app, de Webtrader (website) en de TWS (Trader Work Station). Met deze systemen kunt u ieder gewenst ordertype naar de beurs sturen en zelfs voor en nabeurs handelen op Amerikaanse aandelen, dit is ideaal om direct op cijfers of nieuws te handelen.  

De handelssystemen in willekeurige volgorde:

De Webtrader

Dit is een eenvoudig handelsplatform wat heel gebruikersvriendelijk werkt. Bijv. indien u als gevolg van een firewall op je werk niet kan inloggen in TWS of wanneer u gewoon snel en gemakkelijk wilt handelen. Dus ook voor de (beginnende) belegger die eenvoudig en snel wil handelen is de WebTrader een prima handels systeem waarmee de belegger zijn rekening kan volgen en zonder poespas orders kan opgeven. Let op: de functionaliteit van deze WebTrader is wel iets minder dan die van het TWS.

Trader Work Station (TWS)

Een professioneel handelsplatform wat vergelijkbaar met een Formule 1 wagen. Het is extreem snel en het bevat de modernste technieken en mogelijkheden. Het is het handelsplatform der trading-platformen, voor de gevorderde beleggers die zich erin verdiepen en met een Professioneel system actief willen zijn.

Met de App (Mobile Trader), kunt u overal ter wereld snel uw portefeuille bekijken op uw telefoon en overal gemakkelijk handelen.

Via de TWS voor de mobiel handelt u op uw Apple, of Android mobiele telefoon. Bent u onderweg en wilt u toch even de stand van zaken weten? Maak dan gemakkelijk gebruik van onze Mobiele-Trader (IBKR). Met de Mobiele-Trader App kunt u snel uw portefeuille bekijken of gemakkelijk orders plaatsen.

 

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur