Het handels platform

lettergrootte

Het Handels platform

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn er drie handelssystemen die onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Er is natuurlijk de app, de Webtrader en de TWS (Trader Work Station). Met deze systemen kunt u ieder gewenst ordertype naar de beurs sturen en zelfs voor en nabeurs handelen op Amerikaanse aandelen, dit is ideaal om direct op cijfers of nieuws te handelen.  

De handelssystemen in willekeurige volgorde:

De Webtrader

Dit is een eenvoudig handelsplatform wat heel gebruikersvriendelijk werkt. Bijv. indien u als gevolg van een firewall op je werk niet kan inloggen in TWS. Ook voor de belegger die gewoon lekker wil handelen is de WebTrader een prima handels systeem waarmee de belegger zijn rekening kan volgen en orders kan opgeven. Let op: de functionaliteit van WebTrader is iets minder dan die van het TWS.

Trader Work Station (TWS)

Een professioneel handelsplatform wat vergelijkbaar met een Formule 1 wagen. Het is extreem snel en het bevat de modernste technieken. Het is het platform der platformen, voor de beleggers die zich erin verdiepen.  

De App (Mobile Trader). Overal ter wereld snel uw portefeuille bekijken

Via de TWS voor de mobiel handelt u op uw Apple of Android Bent u onderweg en wilt u toch even de stand van zaken weten? Maak dan gebruik van de MobileTrader. Met de MobileTrader kunt u snel uw portefeuille bekijken of zelfs orders plaatsen.

 

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur