Veiligheid

lettergrootte

Veiligheid voor alles

Veilig beleggen is wellicht het meest belangrijke aspect bij het maken van een keuze voor een broker. Hoe betrouwbaar is het bedrijf met wie u zaken doet? Het is een essentieel onderwerp in de optiek en benadering van Today’s Brokers. Immers als belegger wil u beschermt worden, tegen stortingen op belangrijke momenten, in een veilige omgeving handelen, een veilige manier van geld overboeken en u wilt dat het risico op een faillissement van uw broker nihil is en mocht alles mis gaan dan moet uw geld gewoon uw geld blijven.

Allereerst is er sprake van een zogenaamde 'segregated account' (gescheiden rekening). Wanneer u effecten koopt wordt u zowel economisch als juridisch eigenaar van de effecten en worden deze bewaard bij een bewaarbedrijf op uw naam. Dus mocht er een tekortkoming ontstaan bij de broker dan staan uw effecten, gescheiden van de Broker.

U wilt transparantie hoe het met de broker gaat. Today’s Brokers is partner van InterActive Brokers Group en dit bedrijf is beursgenoteerd in de VS (code IBKR). Het bedrijf heeft in april ’22 een marktwaarde van ruwweg 28 miljard USD en is heel winstgevend. In een recente publicatie van Rating Agency Standard and Poor's komt naar voren dat Interactive Brokers financieel gezond is. Onlangs (maart 2022) is de rating van Interactive Brokers gepubliceerd welke BBB+ Outlook Positive.

De bescherming

Today's Brokers is een Nederlandse instelling en valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de AFM. Bovendien staan uw effecten op uw naam geadministreerd. Daarnaast is uw rekening aangesloten bij de non-profit beleggersbescherming organisatie SIPC, uw rekening is daardoor deels verzekerd in de VS en voor Europese deel in de UK. Een aanvullende verzekering bij Lloyd's zorgt ervoor dat uw rekening zelf tot veel meer dan de wettelijke beschermingsniveaus verzekerd is. (wilt u dit in detail uitgelegd hebben neem dan contact op).

Een terugboeking van uw rekening kan ook alleen naar een door u opgegeven tegenrekening worden verwerkt.

Veilig en vertrouwd kunnen beleggen is een vereiste en moet te allen tijde met de volle 100% worden gewaarborgd. Vandaar ook dat uw bescherming bij Today’s Brokers bovenaan de prioriteitenlijst staat. Vandaag en morgen. En dat geeft een gerust gevoel.

Heel stabiel platform en solide systeem

Uw rekening wordt goed beschermd d.m.v. zeer strenge veiligheidsmaatregelen tegen eventuele ongeautoriseerde toegang. Om dit te bewerkstelligen werken wij naast uw gebruikersnaam en (zelf te verzinnen en te wijzigen) wachtwoord met nog veel meer veiligheidsmaatregelen:

  • Een unieke beveiligingscode generator via een app op een speciale beveiligingscodekaart bij het inloggen in het handelssysteem en in het accountmanagement.
  • Een mogelijkheid om u uw vingerafdruk als extra code bij inlog te gebruiken.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om IP restricties in te schakelen, dan kan er maar vanaf 1 plek in de wereld ingelogd op uw beleggingsrekening.

Zoals gezegd het terugboeken van geld kan alleen naar een vast tegenrekening.  

Na mogelijke tikfouten of andere problemen is het ook goed te weten dat u gemakkelijk iemand aan de lijn krijgt die met u mee denkt en oplossingsgericht werkt. Informatie is belangrijk.

Bij computerstoringen kunt u gewoon uw orders zonder extra kosten doorbellen!

professional

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur