Zo makkelijk opent u een rekening

In 3 eenvoudige stappen opent u een rekening bij Today’s Broker.

Stap 1
Vul de openingsdocumenten in en onderteken deze. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice via rekeningen@todaysgroup.nl op bel 020 5230000

Stap 2
Stop deze documenten samen met een identiteitsbewijs en een bewijs van vestiging (adresverificatie, bijv. een kopie van vaste telefonie of vaste kabel) in een (retour)envelop naar onze postbus 139 of naar ons antwoordnummer.

Opent u een en/of rekening (dus bijv. voor u en uw partner)? Voeg dan voor beide rekeninghouders een kopie identiteitsbewijs toe.
Als u zich als rechtspersoon aanmeldt, dan graag een kopie uittreksel KVK meesturen

Stap 3
De (retour)envelop kan op de bus en zodra wij uw documenten ontvangen bevestigen wij uw aanvraag door middel van het toesturen van uw rekeningnummer. We openen de rekening zo snel mogelijk.
Wilt u nog sneller dan standaard neem dan contact op.

Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Beheer de klant bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke strategie heeft een eigen beleggingsfilosofie en past bij het gewenste risicoprofiel van de klant. 

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Beheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. 

Wij hechten veel waarde aan de relaties met de klanten en vinden daarom dat de strategie volledig bij hun situatie hoort te passen. Met onze modulaire beleggingsstructuur bieden wij een brede scala aan beleggingsstrategieën, maar ook bieden wij echt klassiek maatwerk aan.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur