Zo makkelijk opent u een rekening

In drie eenvoudige stappen opent u een rekening bij Today’s Broker.

Stap 1
vraag een openingspakket aan en vul de openingsdocumenten in en onderteken deze. Mocht u vragen hebben of extra informatie willen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via rekeningen@todaysgroup.nl of bel 035 3035690

Stap 2
Scan de documenten in en mail dit file naar Today's Brokers. Natuurlijk kan het ook (ouderwets) via de reguliere post. Dan: Stop deze documenten samen met een kopie identiteitsbewijs en een bewijs van vestiging (adresverificatie, bijv. een kopie dagafschrift) in een envelop naar onze postbus 139 (postcode 1200 BS Hilversum) dan wel zonder postzegel naar ons antwoordnummer 21437 (postcode 1200 VX) in Hilversum.

Let op: opent u een "en/of rekening" (dus bijv. voor u en bijv. uw partner)? Voeg dan voor beide rekeninghouders een kopie identiteitsbewijs toe. 
Als u zich als rechtspersoon aanmeldt, dan heel graag ook een kopie uittreksel KVK, een kopie statuten en andere gewenste documenten meesturen. 

Stap 3
Zodra wij uw documenten via de post (of digitaal) ontvangen hebben bevestigen wij uw aanvraag door middel van het melden van uw rekeningnummer. We openen de rekening zo snel mogelijk, soms binnen 24 uur. Natuurlijk met het versturen van een scan gaat het sneller, dan de reguliere post.


Wilt u nog sneller dan onze standaard neem dan contact op en dan kijken we naar uw mogelijkheden.

eenvoudig een rekening openen

Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Beheer de klant bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke strategie heeft een eigen beleggingsfilosofie en past bij het gewenste risicoprofiel van de klant. 

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Beheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. 

Wij hechten veel waarde aan de relaties met de klanten en vinden daarom dat de strategie volledig bij hun situatie hoort te passen. Met onze modulaire beleggingsstructuur bieden wij een brede scala aan beleggingsstrategieën, maar ook bieden wij echt klassiek maatwerk aan.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur