Zo makkelijk opent u een rekening

In drie eenvoudige stappen opent u een rekening bij Today’s Broker.

Stap 1
vraag een openingspakket aan en vul de openingsdocumenten in en onderteken deze. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice via rekeningen@todaysgroup.nl of bel 035 3035690

Stap 2
Scan de documenten in en mail ze of lekker ouderwets: Stop deze documenten samen met een identiteitsbewijs en een bewijs van vestiging (adresverificatie, bijv. een kopie dagafschrift) in de (retour)envelop naar onze postbus 139 of naar ons antwoordnummer in Hilversum.

Let op: opent u een en/of rekening (dus bijv. voor u en uw partner)? Voeg dan voor beide rekeninghouders een kopie identiteitsbewijs toe.
Als u zich als rechtspersoon aanmeldt, dan graag ook graag een kopie uittreksel KVK en andere gewenste documenten meesturen

Stap 3
De (retour)envelop kan op de bus en zodra wij uw documenten via de post ontvangen bevestigen wij uw aanvraag door middel van het toesturen van uw rekeningnummer. We openen de rekening zo snel mogelijk, soms binnen 24 uur. Natuurlijk met het versturen van een scan gaat het sneller.


Wilt u nog sneller dan onze standaard neem dan contact op en dan kijken we naar uw mogelijkheden.

eenvoudig een rekening openen

Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Beheer de klant bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke strategie heeft een eigen beleggingsfilosofie en past bij het gewenste risicoprofiel van de klant. 

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Beheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. 

Wij hechten veel waarde aan de relaties met de klanten en vinden daarom dat de strategie volledig bij hun situatie hoort te passen. Met onze modulaire beleggingsstructuur bieden wij een brede scala aan beleggingsstrategieën, maar ook bieden wij echt klassiek maatwerk aan.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen
uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur