Vermogensbeheer-, advies en regie

lettergrootte

Bij de aanpak van Today’s Beheer is uw financiële situatie en doelstelling de leidraad van ons werk. Het beheer van uw vermogen is een persoonlijke aangelegenheid. Het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde.

 De nadruk ligt op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille:  verkleinen van het beleggingsrisico en het genereren van positief rendement "absolute return".  

Dankzij onze onafhankelijkheid zijn wij geheel vrij in de keuzes van beleggingen, dat geeft helderheid en is transparant.

Wij voeren een tiental verschillende beleggings-strategieën, zoals bijvoorbeeld Robo-beleggen, Managers Selectie en Global Quality ESG. Elke strategie heeft een eigen beleid, stijl en kenmerk.  Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering door samen met u de juiste beleggingsstrategie te kiezen die geheel voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Wij zijn Uw Partner in Vermogen.

 

Vermogensadvies is een ander soort dienstverlening dan vermogensbeheer. Bij de adviesdienstverlening wordt elke handeling binnen uw portefeuille, na het advies en de afweging van uw beleggingsadviseur van Today's Beheer, door u besloten.

Uw beleggingsadviseur zal u voorstellen doen voor handelingen binnen de portefeuille en hierbij altijd de afwegingen samen met u doorlopen. Ook u kunt uiteraard voorstellen doen, in dit geval zal uw adviseur ook deze uitvoerend met u doorlopen wat de kansen, risico’s, andere overwegingen zullen zijn. Uiteindelijk bepaalt u welke handelingen er, na advies en overweging, worden doorgevoerd binnen uw portefeuille.

Today’s Beheer verstrekt onafhankelijk advies en ontvangt hiervoor geen vergoedingen van derden.

Met vermogensregie creëren wij overzicht in uw financiële situatie. Vermogens worden soms gespreid over meerdere vermogensbeheerders met ieder een eigen beleggingsaanpak. Ook zijn er naast uw beleggingsportefeuille ook vaak andere vermogenscategorieën die van invloed zijn op uw beleggingskeuzes. Te denken valt hierbij aan uw onderneming of onroerend-goed. Het is niet eenvoudig, maar voor u wel van groot belang, om op continue basis het overzicht te behouden over een diversiteit aan vermogensbestanddelen en risico's die u loopt.

 

 

 

Maak persoonlijk kennis
Binnen onze maatwerk dienstverlening zijn er volop mogelijkheden om uw vermogen te laten opbouwen op een manier die bij u past. Wij overtuigen u graag, neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur