Onze aanpak

De Today’s Group vermogensbeheer strategie

De Today’s Group is een Commissionair in effecten en bestaat uit de onderdelen Vermogensbeheer, Vermogensadvies, Wealth Management, Vermogensregie en de Brokertak (Execution Only). De Today’s Group is een partnerstructuur.

Today’s vermogensbeheer

Wij verzorgen persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis van de specifieke situatie van u als cliënt, geeft Today’s invulling aan uw portefeuille. Wij stemmen ons actieve beleggingsbeleid af op uw risicobereidheid en streven ernaar om zo optimaal rendement te behalen. Today’s koppelt daarvoor fundamentele technische en kwantitatieve analyse aan een gezond marktgevoel. Een wel overwogen spreiding over verschillende beleggingcategorieën en het afdekken van risico’s wanneer nodig heeft de afgelopen jaren geleid tot uitstekende rendementen.

Professioneel

Wij beheren uw vermogen volgens het met u vastgestelde mandaat. Dit betekent dat we samen met u de fundamenten van de strategie binnen uw portefeuille bepalen. Periodiek toetsen we dit proces en vertalen wij uw wensen en doelen naar uw portefeuille of Strategie. Today’s Group staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Today’s Group  is een aan het Dutch Securities Institute (DSI) deelnemende instelling en onze Vermogensbeheerders en Wealth-managers zijn dan ook DSI geregistreerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).   

Actief

Today’s Group is een actieve beheerder die volgens de wensen van de cliënt op maat een portefeuille maakt. Dit kan volgens verschillende strategieën. Waarbij onze insteek is om in iedere markt geld rendement te maken (absolute return). De portefeuille kan bestaan uit een goed geselecteerde beleggingsfondsen, die actief geselecteerd zijn op performance, kosten en expertise van een sector en/of regio. We kunnen per aanpak werelds beste managers selecteren (Managers Selectie portefeuille).

Core Satellite

Een andere aanpak is de Core Satellite. Hier maakt u  gebruik van een Kern van EFT’s (Trackers) aangevuld met Directlines (‘uitstapjes’ in individueel aandelen of specifieke sectoren). Dit is een perfect portefeuille als de klant net als ons gelooft in Out performance door toevoeging van enkele slimme aandelen keuzes (stock picks) en ook toegevoegde waarde ziet in tijdelijke bescherming op basis van vaste indicatoren. 

Persoonlijk

Bij elke aanpak van Today’s Group is uw financiële situatie en doelstelling de leidraad van de keuze. Het beheer van uw vermogen is een persoonlijke aangelegenheid (maatwerk). Het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde maak dan ook gerust een afspraak met een van onze adviseurs.

rendement

Onafhankelijk en rationeel 

Today’s Group is een onafhankelijke vermogensbeheerder, niet gebonden aan een beleidsbepalende grootbank of aan een fondshuis. Zo kunnen we voor u altijd de producten kiezen, die de marktsituatie optimaal benutten en kostenefficiënt zijn. Die onafhankelijkheid is voor u de garantie dat wij de ruimte hebben rationeel te handelen bij onverwachte of onlogische marktbewegingen en uw belang altijd vooropstellen. 

Transparant en veilig

Transparantie vinden wij, net als u, erg belangrijk. Uw rekening die u bij ons opent, staat op uw eigen naam bij één van de bij ons aangesloten depotbanken. Today’s Group werkt hiervoor samen met Caseis (Kasbank), InterActiveBrokers (IB) en BinckBank (Saxo) als depotbank. Today’s Group hanteert scherpe tarieven, levert een goede online service en geeft transparante informatie. Via onze beveiligde website kunt u 24 uur per dag uw portefeuille(s) inzien. Wij monitoren de kredietwaardigheid van de depotbanken continue en over het algemeen worden uw effecten aangehouden bij een apart bewaarbedrijf zodat er met aandelen en obligaties nooit problemen kunnen zijn.

 

Today’s Maatwerk

Maatwerk Vermogensbeheer bieden wij aan vanaf een vrij-belegbaar-vermogen van € 250.000. Deze grens hanteren wij om uw kosten in relatieve zin zo laag mogelijk te kunnen houden. Onze beheervergoeding is transparant en eerlijk. U betaalt voor actief vermogensbeheer een vaste vergoeding van standaard 1% per jaar (excl. BTW) over uw gemiddelde vermogen.

Overige kosten

Naast de beheervergoedingen zijn er transactiekosten bij de depot Bank van toepassing op de rekening.

 

Today’s Brokers

Vanaf € 5.000 eenmalig is er de mogelijkheid om via een Robot adviseur (Ivar) onder Execution Only een portefeuille actief te laten managen. Natuurlijk kunt u bij dit onderdeel van de Today’s Group ook zelf een portefeuille samenstellen van Aandelen,  ETF’s of beleggingsfondsen.   

 

Today’s Group (Vermogensbeheer)

Wij voeren dus een aantal verschillende beleggingsstrategieën, zoals bijvoorbeeld: Global Quality ESG, de Kern en Manager Selectie. Elke strategie heeft een eigen beleid, stijl en kenmerken. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering door samen met u de juiste beleggingsstrategie te kiezen die geheel voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Start Today! Wacht niet tot morgen.

Als startpunt voor het voorstel vormen de uitgangspunten van de intake en de beleggingsvisie van Today’s Group. De portefeuille van de cliënt wordt vaak opgebouwd uit modules (strategieën). Today’s streeft naar een portefeuille die perfect aansluit bij uw profiel en is gebaseerd op lange termijn rendementsvooruitzichten en verwachte correlaties van de beleggingscategorieën en markten waarin wordt belegd. Hiervan kan, afhankelijk van de marktvooruitzichten binnen het voor de cliënt beschikbare risicobudget beperkt worden afgeweken.  Deze modulaire structuur maakt het mogelijk om op een consistente en efficiënte wijze maatwerk en actief management te combineren.

Zie elders op deze pagina de korte beschrijvingen van de diverse strategieën (modules).

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 035 - 303 56 90  of mailen naar vermogensbeheer@todaysgroup.nl  

Strategieën

Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Beheer de klant bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke strategie heeft een eigen beleggingsfilosofie en past bij het gewenste risicoprofiel van de klant. 

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Beheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. 

Wij hechten veel waarde aan de relaties met de klanten en vinden daarom dat de strategie volledig bij hun situatie hoort te passen. Met onze modulaire beleggingsstructuur bieden wij een brede scala aan beleggingsstrategieën, maar ook bieden wij echt klassiek maatwerk aan.

Liever persoonlijke toelichting?

Onze specialisten binnen vermogensbeheer gaan graag met u in gesprek
om te kijken welke strategie het beste past binnen uw verwachtingen, denkwijze en doelen.  

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur