lettergrootte

 

Frits Vogel
Directeur Vermogensbeheer

Met meer dan 34 jaar ervaring in de financiële sector 
is Frits Vogel Directeur van de Today's Group met als verantwoordelijkheid vermogensbeheer en advies. Frits Vogel is in 1986 begonnen bij de Kas-Associatie N.V. (Kas Bank) in verschillende functies waaronder valutahandelaar op de treasury afdeling van de bank. Van 1995 tot 2006 werkzaam bij het Zwitserse LODH & Cie in Amsterdam en als Directeur Global Balanced beheer verantwoordelijk voor het beheer van Euro 1,5 miljard aan beleggingen in aandelen en obligaties. Vanaf januari 2004 tot 2006 werkzaam als directeur private banking bij LODH & Cie. Daarna gewerkt als onafhankelijk vermogensadviseur voor vermogende particulieren en stichtingen. Dit mede inhoud gegeven als Directeur eigenaar van Fountain Capital waarbij absolute return centraal stond. Zijn devies is “uw belang is onze focus” waarbij wij een persoonlijke aandacht en maximale bereikbaarheid voor onze cliënten bieden.

drs. Marianne Bruin RBA
Directeur Research & Duurzaamheid

Voor Today’s Beheer zet Marianne ook naast het reguliere vermogensbeheer haar specialisatie Duurzaam beleggen in. Daar heeft zij door de jaren heen een grote expertise in opgebouwd. Dat startte in 2003 door voor de SNS en ASN Bank succesvol de Duurzaam Vermogensbeheertak op te zetten. Als partner bij Fountain Capital heeft Marianne begin 2017 een start gemaakt met duurzame maatwerk beheerportefeuilles voor haar klanten waarbij o.a. persoonlijke duurzaamheidseisen en voorkeuren van de klant worden meegenomen in de portefeuille. In mei 2019 is Fountain Capital opgegaan in de Today’s Group. Marianne heeft de studie Monetaire Economie aan de Universiteit van Amsterdam en de postdoctorale opleiding VBA aan de Vrije Universiteit afgerond. In 2013 heeft zij haar werkveld verbreed met de opleiding tot Financieel planner FFP. Marianne woont met haar vriend, twee dochters en een zoon samen in Utrecht.

 

Cees Smit
Partner/Senior Vermogensbeheerder

Vanaf 1986 actief in de effectenhandel. Belegt zowel volgens trendmatige als contraire beleggingsstrategieën en gebruikt derivaten als afdekking. Is naast oprichter van Today’s ook één van de oprichters van IEX, columnschrijver onder het pseudoniem ‘Frank van Dongen’ en beursexpert die regelmatig op radio/televisie/evenementen verschijnt. Staat door zijn vaak wat negatieve blik op de markt bekend als echte ‘Beer’, zijn motto luidt dan ook ‘’Rendement behalen in alle soorten markten’’. 

Alexander Manos
Head of Private Wealth Management

In 1994 behaalde Alexander zijn doctoraal aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse grootbanken (nationaal) en family offices (internationaal) is hij bij Today's Beheer verantwoordelijk voor business development en beheer van de (U)HNW klanten. Serviceverlening staat bij hem hoog in het vaandel zonder de zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Zijn credo is dan ook: ‘Ik ben trouw aan mijn relaties en mijn relaties zijn trouw aan mij’.

 

Piet den Ouden
Senior Vermogensbeheerder

Piet is na zijn middelbare school in 1981 bij de ABN Bank begonnen en heeft zich daar diverse facetten van de beleggingswereld eigen gemaakt. Na de fusie tussen ABN en AMRO in 1991 is hij uitgenodigd om de 1e gezamenlijke opleiding Beleggingsadviseur (genoemd De Kweekvijver) te volgen. Hierbij kwamen niet alleen alle beleggingsaspecten aan bod maar werd ook geacht alle relevante NIBE opleidingen met goed gevolg te doorlopen.

Ad van de Laar
Senior Relatiemanager

Enkele jaren na zijn studie bedrijfseconomie aan de Tilburg University is Ad gestart als beleggingsanalist bij een Amsterdams effectenkantoor. Na een tiental jaren analysewerk is hij overgestapt naar het salesvak waarbij de focus lag op small cap aandelen. Omdat deze aandelen nauwelijks gevolgd worden, zijn daar nog de pareltjes te ontdekken. Na bijna 20 jaar sales bij diverse banken/brokers maakt Ad sinds medio 2019 deel uit van het Today’s team als senior relatie beheerder.

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur