Wealth Management

lettergrootte

Onze dienstverlening voor het topsegment

Today's Wealth Management

 

Wealth Management is onze dienstverlening voor het topsegment. Hierbij wordt de cliënt geholpen met een combinatie van uiteenlopende financiële diensten zoals financiële planning, vermogensbeheer, vermogensregie, fiscale advisering, e.d.

Deze dienstverlening kan privé vermogen, familievermogen of bedrijfsvermogen betreffen en zal altijd uniek en persoonlijk zijn. Onze gedreven experts staan spreekwoordelijk 24/7 voor u klaar.

Today's Wealthmanagement geeft u en het vermogen de aandacht die het nodig heeft.

Onze diensten

  • Actief beheer met nadruk op vermogensbehoud
  • Persoonlijk beleggingsadvies en Private Brokerage
  • Vermogensregie en vermogensstructurering
  • Beheer familievermogen, overdracht en opleiding volgende generatie (Today's private academie)
  • Begeleiding naar Beursnoteringen (o.a. NPEX) en andere beleggings- en financieringsstructuren.

 

Onze gedreven experts staan 24/7 voor u klaar.

 

Juist met uw vermogen is het goed om een onafhankelijke en professionele vertrouwenspersoon en contactpersoon te hebben waarmee u kunt sparren en die de juiste en beste experts voor u weet te vinden.

Onze Wealth Managers staan samen met een team van gedreven experts klaar om voor u de kansen te benutten en uw wensen te vervullen. We werken daarbij juist met externe specialisten die optimaal afgestemd op u als cliënt worden. Zo kunnen we op ieder vlak een sluitende oplossingen aanreiken, zowel op familiaal, fiscaal vlak, als bij vermogensplanning. Deze dienst is voor de grotere vermogens. 

Ieders familiale, maar ook zakelijke vermogen is uniek en kent specifieke kenmerken. Ieder vermogen kent een specifieke dynamiek, waarbij vaak veel aspecten met elkaar verbonden zijn. De keuzes zijn essentieel en persoonlijk en vergen hulp van iemand die uw financiële situatie in zijn geheel overziet.  Bij Today’s Wealth Management kunt u rekenen op de bekwaamheid en inzet van uw persoonlijke Wealth manager en binnen het Wealth management team. We dragen zorg en geven aandacht aan het vermogen voor nu en voor de toekomst.

De Today’s vertrouwensrelatie is er voor de lange termijn

Sailing fresh sale

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Den Haag
Frankenstraat 26
2582 SL Den Haag
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur